over ons

Service & Installatie

Wanneer u een garagedeur koopt bij Koster Montage dan kunt u de nodige service verwachten. Onze garagedeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben daardoor een lange levensduur. Daarnaast wordt de garagedeur met zorg in elkaar gezet. Moet er iets gerepareerd worden? Of wilt u iets aanpassen aan uw garage? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee..

Onze doel is kwaliteit leveren zodat de klant tevreden is, en dat doen wij door goede kwaliteit te leveren en goede service te geven , is er iets niet naar behoren dan lossen wij dat ten alle tijden op!

Gekwalificeerde monteurs

Onze dienstverlening is gericht op uw tevredenheid.

AFSPRAAK = AFSPRAAK

Over Koster Montage

Koster Montage uit Bunschoten is een jong bedrijf, Wij zijn gestart in 2019 en daarvoor heb ik 12 jaar ervaring opgedaan in de Buitenzonwering, Horren en Garage- Industriedeuren. Toen werd het tijd dat ik mijn droom naleefde en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ons doel is de klant te ontzorgen , en dat doen wij door de afspraken na te komen, goede kwaliteit te leveren en goede service te verlenen , is er iets niet naar behoren dan lossen wij dat ten alle tijden op! we zijn nu 5 jaar verder en hebben een mooi klantenbestand opgebouwd vele mensen genieten al van hun geleverde producten wilt u ook snel genieten neem dan contact met ons op of bezoek op afspraak onze showroom in Barneveld.