ZONWERING

Service

Montage

Onderhoud

Naar welke zonwering bent u opzoek?

Terras & Uitvalschermen

Veilig in de schaduw genieten van de zon

Horren

Ongestoord genieten

Rolluiken

Isolatie, inbraakpreventie ,privacy

Markiezen

stijlvolle genieten , authentiek , traditioneel

Screens

mooie vlak afgewerkte zonwering hoge privacy waarde

Recente projecten

Terras & Uitvalschermen​

Wilt u bij het ontbijt genieten van de ochtendzon? Of meer schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de terrasschermen van Koster Montage bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt.

De zonneschermen van Koster Montage zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of zaak. En niet onbelangrijk: onze zonneschermen zijn perfect windbestendig, robuust, duurzaam én zeer elegant.

Horren

HOUDT INSECTEN BUITEN DE DEUR

Heerlijk als de zon schijnt en de deur open kan. Maar niemand houdt van insecten. Koster Montage werkt al jaren met de erkende producten van Zonnelux, om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Dus of je nu op zoek bent naar een hor voor het (dak)raam, de deur of de schuifpui, bij Koster Montage ben je zeker aan het juiste adres.

De plissé hordeuren van Zonnelux zijn gemakkelijk te monteren door onze specialisten. Door de geleidingstrip aan de onderzijde die maar enkele millimeters is, blijft de doorgang rolstoelvriendelijk. Kom gerust eens langs in onze showroom om de opties te bekijken.

 

Wist u dat onze horren niet alleen insecten tegen houden maar ook leverbaar zijn met speciaal anti- pollen gaas! 2 vliegen in 1 klap

Recente projecten

Recente projecten

Rolluiken

Rolluiken hebben verschillende voordelen. Zo heeft u een verhoogde privacy, is een rolluik uitstekend te gebruiken als zonwering en verhoogd u de inbraakpreventie van uw woning. Daarnaast hebben rolluiken een sterke isolerende waarde en kunnen zij zelfs bijdragen aan een flinke besparing op uw energierekening.

Markiezen

Zoekt u efficiënte zonwering die past bij de authentieke uitstraling van uw huis? Met een markies van Koster Montage bereikt u gegarandeerd het gewenste resultaat. Dankzij de traditionele vorm kan zonlicht niet binnendringen via de zijkanten van uw woning en creëert u optimale zonwering.

Dankzij de traditionele vorm kan zonlicht niet binnendringen via de zijkanten van uw woning en creëert u optimale zonwering.

Recente projecten

Recente projecten

Screens

Windvaste screens zijn een zeer duurzame en doeltreffende vorm van zonwering. Een screen van Koster Montage hangt vlak tegen de buitenkant van het raam en houdt zo licht en warmte tegen. Daarnaast blokkeert een screen hinderlijke schitteringen. Een screen geeft privacy, maar zorgt er toch voor dat u goed zicht heeft naar buiten

Service & Onderhoud zonwering

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud en service van uw zonwering. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zonwering.
 
Denk onder andere aan de type motoren, bediening, kleuren, uitvoeringen,
Wij werken met topmerken uit de zonwering branche zoals: Rainbow, Somfy, Brel, Heroal, Byzon, Swela  

Neem contact op

Bel ons direct op  +31 6 30 08 09 02
Of vul hier je gegevens in.
Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.